slide
tovább ...

Slide 1

Csatlakozzon Egyesületünkhöz!
slide
tovább ...

Slide 2

Vállalati rehabilitációs koordinátor - új, egyedülálló képzés az Esély Akadémián!
slide
tovább ...

Slider 3

Kíváncsi más vállalatok esélyegyenlőségi jó gyakorlataira?
slide
tovább ...

Slider 4

IV. Esélykonferencia, a generációk sokszínűségéről
slide
tovább ...

Slider 5

Diversity Charter Magyarországon
slide
tovább ...

Slider 6

Felelős foglalkoztatók Magyarországon - Diversity Charter
slide
tovább ...

Slider 7

Sokszínű Szervezet TOP 10

Elnökség

mtd Tanácsadói Közösség portrék 2013.04.19.   Hajdu Károly, Elnök

Károly az mtd Tanácsadói és Vállalati Közösség Egyesület egyik alapítója, elnöke. 1995 óta dolgozik gazdasági területen, saját könyvelő és adótanácsadó irodáját vezeti. Cégén belül ugyanolyan fontosnak tartja a diszkrimináció mentes munkakörnyezet és a hátránnyal élő alkalmazottak esélyeit javító, proaktív esélyegyenlőségi intézkedések megvalósulását, mint az egyesülethez csatlakozni szándékozó, vagy már belépett szervezetek elkötelezettségét a társadalmi fenntarthatóság, értékteremtés irányában.

mtd Tanácsadói Közösség portrék 2013.04.19.  Németh Judit, Ügyvezető Alelnök

Az Egyesület operatív vezetéséért Judit felel, aki szintén alapítóként vett részt a megalakulásban. HR szakemberként az esélyegyenlőség, sokszínűség ügyét immáron 16 éve szolgálja, eddigi munkái során multinacionális nagyvállalatok emberi erőforrás tevékenységét támogatta. Véleménye szerint, az üzleti eredményesség “alapköve” a munkavállalók elköteleződésének megnyerése, amely elképzelhetetlen az esélyegyenlőséget biztosító HR folyamatok működtetése, és a társadalmi fenntarthatóság témájának előtérbe helyezése nélkül.  Ebben kívánja továbbra is támogatni a cégeket, és vezetőiket.

mtd Tanácsadói Közösség portrék 2013.04.19.  Dr. Tardos Katalin, Titkár

Katalin az Egyesület megalakításának egyik ötletgazdája, alapítója és titkára, a jövőben is jelentős szerepet kíván vállalni abban, hogy programjaink sikerrrel megvalósuljanak. Kutató szociológusként és CSR/esélyegyenlőségi szakértőként egyesületi kutatásaink és rendezvényeink szakmai koordinátora.